HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Usluge
Smještaj

U sklopu Poliklinike Glavić odlučili smo dio vlastite zgrade prenamijeniti u potpuno opremljene smještajne kapacitete  kako bi svojim pacijentima osigurali udobniji boravak za vrijeme trajanja rehabilitacije, te im na takav način ponudili cijelokupni paket naše zdravstvene usluge.


MCG apartmani sastoje se od 6 apartmana i 2 studio apartmana, a smješteni su na trećem i četvrtom katu zgrade Poliklinike Glavić. Prilaz zgradi prilagođen je kretanju osoba u invalidskim kolicima, te u istoj postoji lift koji pacijente vodi direktno do ulaza u apartman. Naši kapaciteti pomno su osmišljeni kako bi bili maksimalno prilagodljivi slabo pokretnim osobama te je prilikom osmišljavanja velika pažnja posvećena svakom pojedinom detalju.


APARTMANI
Moderno uređeni i potpuno opremljeni apartmani, idealani su smještaj za 4 osobe, a sastoje se od zasebne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te prostrane kupaonice. Garnitura u dnevnom boravku služi kao ležaj za 2 osobe. Apartmani su uređeni i opremljeni kako bismo Vam pružili osjećaj topline vlastitog doma.


STUDIO APARTMANI
Naši studio apartmani idealani su smještaj za 4 osobe, sastoje se od predsoblja, kupaonice, kuhinje sa dnevnim boravkom i spavaćim krevetom.

Našim pacijentima koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske ili inozemstva pružamo smještaj u vremenu dok traje njihova terapija. Smještaj unutar Poliklinike našim pacijentima donosi brojne benefite kao što je sami transport, kojeg pacijenti ne bi imali s obzirom da se terapije odrađuju par katova niže od navedenih apartmana.

Putujete li sami, s obitelji ili s prijateljima i ukoliko trebate smještaj, obratite nam se s povjerenjem i prepustite nam organizaciju Vašeg smještaja u Zagrebu.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!