HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Što je robotika?

Robotika u medicini namijenjena je za liječenje širokog spektra patoloških stanja, od razvijanja jednostavnih motornih obrazaca, kognitivnog treninga, do kompleksnih aktivnosti poput hoda.

Iako je robotika relativno slabo zastupljen i nepoznat pojam u liječenju i rehabilitaciji, u praksi bilježi odlične rezultate, a svi su robotski uređaji dizajnirani za ciljano liječenje/rehabilitaciju.

Neurorehabilitacija je složeni medicinski postupak koji za cilj ima pomoć u oporavku od ozljede živčanog sustava i minimiziranje i / ili nadoknađivanje bilo kakvih funkcionalnih promjena koje iz toga proizlaze.

Robotska neurorehabilitacija je relativno novo područje u rehabilitaciji koje uključuje upotrebu robotskih uređaja te neuroznanosti koristeći sposobnost neuroplastičnosti definirajući nove metode za liječenje problema povezanih s neurološkim bolestima.

S ciljem da svaki pacijent dobije mogućnost za što bržim i trajnijim oporavkom te praćenjem najnovijih tehnoloških trendova, Poliklinika Glavić kao jedini Referentni centar za neurorehabilitaciju robotikom za jugoistočnu Europu i referentni centar EMEA regije svojim pacijentima nudi individualani oblik liječenja i rehabilitacije uz korištenje više od 30 najsofisticiranijih robotskih uređaj te neizostavan medicinski kadar. 

U našim poliklinikama, robotika uz kombinaciju konvencinalnih metoda terapije donosi odlične rezultate u oporavku svakog našeg pacijenta. 

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!