HR
Što je robotika?

Robotika u medicini namijenjena je za liječenje širokog spektra patoloških stanja, od razvijanja jednostavnih motornih obrazaca, kognitivnog treninga, do kompleksnih aktivnosti poput hoda.

Iako je robotika relativno slabo zastupljen i nepoznat pojam u liječenju i rehabilitaciji, u praksi bilježi odlične rezultate, a svi su robotski uređaji dizajnirani za ciljano liječenje/rehabilitaciju.

Neurorehabilitacija je složeni medicinski postupak koji za cilj ima pomoć u oporavku od ozljede živčanog sustava i minimiziranje i / ili nadoknađivanje bilo kakvih funkcionalnih promjena koje iz toga proizlaze.

Robotska neurorehabilitacija je relativno novo područje u rehabilitaciji koje uključuje upotrebu robotskih uređaja te neuroznanosti koristeći sposobnost neuroplastičnosti definirajući nove metode za liječenje problema povezanih s neurološkim bolestima.

S ciljem da svaki pacijent dobije mogućnost za što bržim i trajnijim oporavkom te praćenjem najnovijih tehnoloških trendova, Poliklinika Glavić kao jedini Referentni centar za neurorehabilitaciju robotikom za jugoistočnu Europu i referentni centar EMEA regije svojim pacijentima nudi individualani oblik liječenja i rehabilitacije uz korištenje više od 30 najsofisticiranijih robotskih uređaj te neizostavan medicinski kadar. 

U našim poliklinikama, robotika uz kombinaciju konvencinalnih metoda terapije donosi odlične rezultate u oporavku svakog našeg pacijenta. 

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.