HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Kako vam poliklinika još može pomoći?
Ortopedija

Ortopedija je grana medicine koja se bavi proučavanjem, sprečavanjem i liječenjem različitih bolesti, ozljeda i deformiteta sustava organa za kretanje.

Lokomotorni sustav ili sustav organa za kretanje čini veliki broj anatomskih struktura (mišići, kosti, zglobovi ) čije ozljede, bolesti i deformiteti uzrokuju smetnje i bolove prilikom kretanja.

Ortopedi različitim operativnim i neoperativnim zahvatima nastoje umanjiti ili ukloniti posljedice mišićno-koštanih trauma, sportskih ozljeda, degenerativnoh bolesti, infekcija, tumora ili kongenitalnih poremećaja.

U Poliklinici Glavić vršimo specijalističke preglede i ultrazvučnu dijagnostiku sustava organa za kretanje.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se maksimalno potruditi opravdati ga, na čelu s dr. Domagojem Perkovićem, specijalistom ortopedije koji je ujedno djelatnik Specijalne bolnice Nemec.

Dr. Perković je uže specijaliziran u kirurgiji gležnja i stopala te operacijama ugradnje endoproteze kuka. Prošao više stručnih edukacija u Nizozemskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji. Sudjeluje na svim specijaliziranim kongresima EFAS-a (Europsko udruženje za kirurgiju gležnja i stopala). Koautor predavanja o novim operacijama haluksa valgusa održanog na svjetskom kongresu "FOOT INT" posvećenom kirurgiji stopala u Berlinu. Područja interesa: prednja i stražnja artroskopija gležnja, artroskopska stabilizacija gležnja, operacija deformiteta prednjeg dijela stopala (čukljevi), kompleksne operacije fleksibilnog spuštenog stopala i kavovarus stopala. Ugradnja totalne endoproteze zgloba kuka.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!