HR
Kako vam poliklinika još može pomoći?
Logopedija

Logopedija se bavi prevencijom, dijagnostikom i terapijom poremećaja govora, glasa, jezika, gutanja, slušanja, čitanja, pisanja i svih oblika komunikacije.

Kao logoped, Matea je posvećena svim našim potrebitim pacijentima u prevenciji, dijagnostici i terapiji poremećaja govora, glasa, jezika, gutanja, slušanja, čitanja, pisanja i svih ostalih oblika komunikacije. Također, ima iskustva u radu s djecom s različitim spektrom poremećaja. Neki od tih su poremećaj izgovora, jezični poremećaj, disleksija i disgrafija, poremećaj iz spektra autizma, komunikacijski poremećaj, intelektualne teškoće i kašnjenje u jezično-govornom razvoju. Matea je završila i posebnu edukaciju koja joj omogućuje rad s odraslim osoba koje imaju afaziju i dizartriju nakon moždanog udara.

Osim korištenja suvremenih terapijskih tehnika prilagođenim individualnim potrebama pojedinca, logopedska ordinacija poliklinike Glavić nudi i savjetodavni rad, upute i materijale za dodatni rad kod kuće, kao i mogućnost logopedske procjene uz koju se prilaže i pisani nalaz.

Teleterapija je vrsta terapije koju nudimo pacijentima koji žive van Zagreba, a dosadašnja istraživanja pokazuju kako nema značajne razlike u učinkovitosti između ovakve vrste terapije i terapije uživo. 

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.