HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Kako vam poliklinika još može pomoći?

U našim ordinacijama u poliklinikama u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku provodimo preglede pacijenta na tehnološki najnaprednijim dijagnostičkim uređajima, a uz apliciranjem najsuvremenijih metoda liječenja i obavljanja terapija.

Najvažnija karika u liječenju pacijenta u ordinacijama su naši liječnici i medicinsko osoblje. Naime, Poliklinika Glavić pacijentu osigurava sistematičan i složen pristup te praćenje od strane specijalista neurologa, fizijatara, internista, fizioterapeuta, radnih terapeuta, psihologa, logopeda i mnogih drugih medicinskih specijalista koji se brinu o općem i zdravstvenom stanju pacijenta.

Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo našeg osoblja, suradnju s vrhunskim stručnjacima te stalne edukacije i usavršavanje. Naša ambicija prelazi razinu ispunjavanja najosnovnijih kriterija kvalitete, već nastojimo doseći najviše standarde izvrsnosti.

Također, u ordinacijama nakon detaljnog razgovora i specijalističkog pregleda određuje se dijagnostički algoritam pretraga koji može biti, ovisno o zdravstvenom stanju pacijenta, multidisciplinaran (uključivanje po potrebi i želji klijenta preglede drugih specijalističkih službi sa svrhom što cjelovitijeg sagledavanja zdravstvenog problema i njegovog rješenja).

U slučaju potrebe za rehabilitacijom, našim pacijentima pružamo uvodnu, standardnu i intenzivnu rehabilitaciju, od samog nastanka ozljede ili stanja do završne faze i usavršavanja minimalno vidljivih deficita. Tijek rehabilitacije se provodi u dogovoru i koordinaciji s pacijentom ovisno o njegovim ciljevima dogovorenima na inicijalnom pregledu.

U našim ordinacijama uz pomoć stručnog liječničkog kadra,nastojimo svakom pacijentu pomoći obnoviti i održati zdravlje te na jednom mjestu pružiti vrhunsku medicinsku uslugu. Upravo, od prvog kontakta, preko konzultacija pa do samog pregleda i konačnog oporavka u našim poliklinika na prvom je mjestu pacijent.

Preko 25 godina rada je iza nas. Čitavo vrijeme stremili smo prema jednom cilju: zadovoljnom pacijentu. Samo kada postignemo taj cilj znamo da smo ostvarili našu misiju i to nas tjera da želimo biti još bolji i ostvariti još veći napredak.

 

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!