HR
Kako vam poliklinika još može pomoći?

U našim ordinacijama u poliklinikama u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku provodimo preglede pacijenta na tehnološki najnaprednijim dijagnostičkim uređajima, a uz apliciranjem najsuvremenijih metoda liječenja i obavljanja terapija.

Najvažnija karika u liječenju pacijenta u ordinacijama su naši liječnici i medicinsko osoblje. Naime, Poliklinika Glavić pacijentu osigurava sistematičan i složen pristup te praćenje od strane specijalista neurologa, fizijatara, internista, fizioterapeuta, radnih terapeuta, psihologa, logopeda i mnogih drugih medicinskih specijalista koji se brinu o općem i zdravstvenom stanju pacijenta.

Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo našeg osoblja, suradnju s vrhunskim stručnjacima te stalne edukacije i usavršavanje. Naša ambicija prelazi razinu ispunjavanja najosnovnijih kriterija kvalitete, već nastojimo doseći najviše standarde izvrsnosti.

Također, u ordinacijama nakon detaljnog razgovora i specijalističkog pregleda određuje se dijagnostički algoritam pretraga koji može biti, ovisno o zdravstvenom stanju pacijenta, multidisciplinaran (uključivanje po potrebi i želji klijenta preglede drugih specijalističkih službi sa svrhom što cjelovitijeg sagledavanja zdravstvenog problema i njegovog rješenja).

U slučaju potrebe za rehabilitacijom, našim pacijentima pružamo uvodnu, standardnu i intenzivnu rehabilitaciju, od samog nastanka ozljede ili stanja do završne faze i usavršavanja minimalno vidljivih deficita. Tijek rehabilitacije se provodi u dogovoru i koordinaciji s pacijentom ovisno o njegovim ciljevima dogovorenima na inicijalnom pregledu.

U našim ordinacijama uz pomoć stručnog liječničkog kadra,nastojimo svakom pacijentu pomoći obnoviti i održati zdravlje te na jednom mjestu pružiti vrhunsku medicinsku uslugu. Upravo, od prvog kontakta, preko konzultacija pa do samog pregleda i konačnog oporavka u našim poliklinika na prvom je mjestu pacijent.

Preko 25 godina rada je iza nas. Čitavo vrijeme stremili smo prema jednom cilju: zadovoljnom pacijentu. Samo kada postignemo taj cilj znamo da smo ostvarili našu misiju i to nas tjera da želimo biti još bolji i ostvariti još veći napredak.

 

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.