HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija ruku
0
uređaja u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija ruku
Pablo

Robotski asistirana terapija za ruke i trup služi za neurorehabilitaciju ruke, ramenog obruča, trupa, nudi mogućnost rehabilitacije gornjeg dijela tijela, ali i cijelog tijela.

Inovativni robotsko-senzorni uređaj za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta zapravo je terapijska, multifunkcionalna i interaktivna radna ploča koja ima ulogu robotske radne i fizikalne terapije kod velikog opsega dijagnoza poput moždanog udara, cerebralne paralize, multiple skleroze, hemipareze, a kao nadopuna konvencionalnog radnoj terapiji. Posebnost ovog uređaja leži u njegovoj multifunkcionalnosti. Brojni dodaci otvaraju fleksibilne terapijske mogućnosti.

Posebnost senzornog uređaja je orijentirana neurorehabilitacija i ugrađeni senzori koji omogućuju vježbanje pacijentovih kognitivnih sposobnosti te finih i grubih motoričkih funkcija iz svakodnevnog života i to sa stvarnim objektima na velikoj interaktivnoj površini (poput držanja olovke, novčića, lopte ili šalice i dr.). Poput ostalih robotskih uređaja i ugrađeni senzori u svakom trenutku objektivno mjere i dokumentiraju svaki pa i najmanji pomak i napredak pacijenata. Namijenjen je za sve faze neurorehabilitacije prstiju i šake kod djece i odraslih s neurološkim i ortopedskim motoričkim ograničenjima.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!