HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija ruku
0
uređaj u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija ruku
Myro

Robotski asistirana radna terapija za ruke i trup. Inovativni robotsko-senzorni uređaj za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta koji ima ulogu robotske radne i fizikalne terapije kod velikog opsega dijagnoza.

Ovaj uređaj zapravo je terapijska, multifunkcionalna i interaktivna radna ploča koja, na interaktivan i zabavan način pridonosi tijekom oporavka kod dijagnoza poput moždanog udara, cerebralne paralize, multiple skleroze, hemipareze kao nadopuna konvencionalnoj radnoj terapiji. Poput ostalih robotskih uređaja, i ugradivi senzori u svakom trenutku objektivno mjere i dokumentiraju svaki pa i najmanji pomak i napredak pacijenta.

Posebnost i jedinstvenost senzornog uređaja su orijentirana neurorehabilitacija i ugradivi senzori koji omogućuju vježbanje pacijentovih kognitivnih sposobnosti te finih i grubih motoričkih funkcija iz svakodnevnog života i to sa stvarnim objektima na velikoj interaktivnoj površini (poput držanja olovke, novčića, lopte ili šalice i dr.). Namijenjen je svim fazama neurorehabilitacije prstiju i šake kod djece i odraslih s neurološkim i ortopedskim motoričkim ograničenjima. Uz postojeće robotske uređaje, s najinovativnijim i najzanimljivijim senzornim aparatom, našim smo pacijentima upotpunili sve faze oporavka i objedinili cjelokupnu neurorehabilitaciju na jednom mjestu.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!