HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija ruku
0
uređaja u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija ruku
Armeo

Temelji se na motivaciji pacijenata potaknutoj zabavnim video igricama. Takav koncept od pacijenata zahtjeva točno određenu vrstu pokreta koji potom aktiviraju ciljane mišićne skupine.

Armeo Spring prilagodljiv je anatomiji svih pacijenata jer uz pomoć egzoskeletona s integriranim oprugama obuhvaća cijelu ruku od ramena do šake te pomaže u odrađivanju aktivnih pokreta praćenim softverskim video igrama. S ovim robotom radi se na pokretima u ruci od ramena do šake, a vježbama koje objedinjuju cijelu ruku povećava se intenzitet korištenja ruke na što prirodniji način. Poseban je po tome što registrira i najmanje pokrete ruku.

Ugrađeni senzori bilježe svaki pokret na zglobu tijekom vježbanja. Ti podaci se poslije koriste za usporedbu i dokumentiranje napretka pacijenata. Vježbanje na Armeo uređaju potiče veću interakciju pacijenata s aparatom čime se postiže veća samostalnost pokreta ruke, a samim time i veće samopouzdanje. Asistencijom ovog kao i ostalih robotskih uređaja u našim poliklinikama, pacijenti vježbaju mozak potičući njegovu neuroplastičnost koja je ključna za ubrzani oporavak pacijenata. Primjeri naših pacijenata pokazuju nevjerojatne pomake u svakodnevnim aktivnostima čime njihov život postaje manje ovisan o drugima.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!