HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaja u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija hoda
Vibramoov

Glavni izazov rehabilitacije hoda je ponovno uspostavljanje koordinacije između motriciteta i povezanih neurosenzornih informacija. Ovo je uređaj namijenjen za stimulaciju živčanog sustava.

Vibramoov nudi pacijentima jedinstvenu neurorehabilitacijsku terapiju koja omogućuje održavanje ove funkcionalne interakcije tijekom cijelog procesa oporavka. Osim toga, koristi se za smanjivanje spazma, koji se može sigurno koristiti odmah po nastanku ozljede zbog čega ne dolazi do slabljenja živčanih veza. Preporučuje se za sve pacijente koji imaju ozbiljne ozljede kako ne bi došlo do slabljenja živčanih veza.

Vibramoov tehnologija je napredna funkcionalna terapija pokreta. Poboljšava senzorne i motoričke funkcije čak i kada je kretanje nemoguće. Nastao nakon 30 godina znanstvenih i kliničkih istraživanja, Vibramoov koristi funkcionalne proprioceptivne stimulacije (FPS) koje omogućuju stimuliranje živčanog sustava sa senzornim informacijama identičnim onima koje se normalno kreću uz prirodni hod. Ove stimulacije održavaju živu senzomotornu interakciju ljudi s izgubljenim sposobnostima hodanja i stimuliraju njihovu neuroplastičnost. Vibramoov predstavlja savršenu terapiju za pacijente s izgubljenim sposobnostima hodanja.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!