HR
POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaj u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija hoda
Omego

Zahvaljujući svojim funkcijama, Omego poboljšava mišićne funkcije te kontrolu trupa uz interaktivnu rehabilitaciju kroz igre i vježbe leg press-a, koračanja i bicikliranja.

OMEGO je novi uređaj za rehabilitaciju i procjenu koji daje izvrsne rezultate, za pacijente s oštećenjima na donjim ekstremitetima te problemima s hodom. Jednostran i dvostran “leg press”, vježbe koračanja (stepper), bicikliranja te “foot drop” terapija, mogu se izvoditi u sjedećem ili uspravnom položaju. “PRE-GAIT” terapija je specifična rehabilitacija jednog ili više segmenata koji su nužni za normalan fiziološki obrazac hoda.

Specifična rehabilitacija jednog ili više segmenata nužnih za normalne fiziološke obrasce hoda. Njegova prednost je što uz pomoć interaktivnih terapijskih igara s TyroS softverom motivira pacijente da uspješno izvrše terapijske vježbe. U sebi sadrži vježbe jačanja koje omogućuju potpun trening svih mišića koji su potrebni za fiziološki obrazac hoda. Sadrži aktivne, pasivne i potpomognute postavke ovisno o pacijentovim individualnim granicama izvedbe. Idealan je za mobilne pacijente i pacijente koji su vezani za invalidska kolica upravo zato što sadrži visoku prilagodljivost potrebama i zahtjevima pacijenata.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.