HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaj u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija hoda
Omego

Zahvaljujući svojim funkcijama, Omego poboljšava mišićne funkcije te kontrolu trupa uz interaktivnu rehabilitaciju kroz igre i vježbe leg press-a, koračanja i bicikliranja.

OMEGO je novi uređaj za rehabilitaciju i procjenu koji daje izvrsne rezultate, za pacijente s oštećenjima na donjim ekstremitetima te problemima s hodom. Jednostran i dvostran “leg press”, vježbe koračanja (stepper), bicikliranja te “foot drop” terapija, mogu se izvoditi u sjedećem ili uspravnom položaju. “PRE-GAIT” terapija je specifična rehabilitacija jednog ili više segmenata koji su nužni za normalan fiziološki obrazac hoda.

Specifična rehabilitacija jednog ili više segmenata nužnih za normalne fiziološke obrasce hoda. Njegova prednost je što uz pomoć interaktivnih terapijskih igara s TyroS softverom motivira pacijente da uspješno izvrše terapijske vježbe. U sebi sadrži vježbe jačanja koje omogućuju potpun trening svih mišića koji su potrebni za fiziološki obrazac hoda. Sadrži aktivne, pasivne i potpomognute postavke ovisno o pacijentovim individualnim granicama izvedbe. Idealan je za mobilne pacijente i pacijente koji su vezani za invalidska kolica upravo zato što sadrži visoku prilagodljivost potrebama i zahtjevima pacijenata.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!