HR
POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaja u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija hoda
Lokomat

Svima omiljen i dobro poznat robot. Napravljen je u svrhu vraćanja funkcionalnosti donjih ekstremiteta odraslih pacijenata i djece koji su je djelomično ili u potpunosti izgubili.

Uređaj se sastoji od egzoskeletnih ortoza koje su prilagodljive odraslim pacijentima i djeci s minimalno 4,5 godine starosti. Uređaj na zabavan i interaktivan način, kroz video igre, potiče pacijente da određenu vrstu pokreta naprave više puta što pospješuje njihov oporavak. Iako se primarno preporučuje neurološkim pacijentima, najnovije studije pokazuju odlične rezultate i kod ortopedskih pacijenata.

Lokomat je vodeći svjetski robotski medicinski uređaj. Dodatna motivacija pacijenata potiče se i biofeebback-om, točnije preciznim mjerenjima rada putem senzora koji se nalaze na mjestima koljena i kukova ortoza. Na taj način pacijenti imaju vjerodostojan uvid u njihovo zdravstveno poboljšanje. Predviđen za pacijente koji su izgubili funkcionalnost nogu radi moždanog udara, cerebralne paralize, multiple skleroze, Parkinsonove bolesti, traumatske ozljede mozga, degenerativnog oboljenja zglobova donjih ekstremiteta ili pak mišićne atrofije. Indikacije za uređaj imaju i djeca s minimalno 4,5 godine starosti.

Hrabroj Sari ispunio se san da hoda bez pomoći štapa
Otkrijte ostala iskustva pacijenata

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Madridu.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije. Prve konzultacije su besplatne!