HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaj u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija hoda
Ekso GT

Vježbama na Ekso GTu povećava se aktivnost, izdržljivost i potencijal mobilnosti. Pacijenti uz njega savladavaju učenje ispravnog stajanja i hodanja te potiče samostalnost.

Prvi u Hrvatskoj u Poliklinici Glavić! Ekso GT je osmišljen kako bi pomogao svladati ponovno učenje ispravnog stajanja i hodanja kod brojnih neuroloških i ortopedskih oštećenja posebice nakon pretrpljenog moždanog udara i spinalnih ozljeda. Ekso GT uključuje paket programa koji pomažu pacijentima u ravnoteži, mijenjanju težine i koraka prije hodanja, a njegovi senzori i softver kontinuirano prate i reguliraju kretanje nogu kako bi se smanjili kompenzacijski pomaci.

Poboljšava funkcionalnu ravnotežu izvan uređaja kod osoba koje su izgubile ravnotežu radi pretrpljenih bolesti. Klinički dokazi upućuju na to da, uključujući trening EksoGT-a, također poboljšava pješačku udaljenost. Osim ravnoteže i pješačke udaljenosti, rehabilitacija eksoskeletom poboljšava brzinu kretanja koja je ključna za dobru funkcionalnost pacijenata. Ekso GT je osmišljen kako bi pacijentima pomogao da ponovno nauče pravilno stajati i hodati nakon moždanog udara i spinalnih ozljeda. Vježbama na Ekso GTu povećava se aktivnost, izdržljivost i potencijal mobilnosti.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!