HR
POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaj u poliklinikama
0
odrađenih terapija
Glarth rehabilitacija hoda
C-Mill VR+

Uz pomoć projekcija na pokretnoj traci simulira vanjske vizualne i akustične znakove čime pacijente priprema za hod u realnim uvjetima sa svim preprekama koje se mogu predvidjeti u okolini.

Zahvaljujući povećanom doživljaju stvarnosti, ovaj uređaj rehabilitira pacijente kroz navikavanje na promjene okolnosti u prirodi, poput hodanja na drugačijoj površini ili izbjegavanja prepreka koje terapeut individualno modulira za svakog pacijenta. Terapeut može utjecati mijenjajući udaljenost između znakova, mijenjajući i trenirajući uzorak hoda. Na ovaj način pacijenti na najbrži i najučinkovitiji način postižu stabilnost u ravnoteži i što sigurnijem hodu.

Predviđen za sve pacijente u neurorehabilitaciji kako bi bili što sigurniji i samostalniji u hodu te se na što bolji način pripremili za hod u vanjskim uvjetima.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.