HR
POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaj u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija hoda
Andago

Andago je uređaj koji osigurava stabilnost i sigurnost pri hodu, kvalitetu držanja te oslobađa strah od slobodnog hoda. Uz puno vježbe i truda može pacijenta udaljiti od drugih pomagala za hodanje u njegovoj rutini.

Jedan je od najsigurnijih robotskih uređaja za intenzivan trening hoda te je najveća potpora u završnoj fazi rehabilitacije pacijenata s deficitom hoda uzrokovanim raznim neurološkim, ortopedskim ili kardiovaskularnim oštećenjima. Pacijenti u uspravnom položaju i bez pomoći ruku, u mogućnosti su trenirati s punim ekstenzijama i ravnotežom u kuku kao potpora tjelesnoj težini pacijenata. Sve navedeno pozitivno utječe na životni ritam pacijenata.

Andago omogućuje pravilnu bočnu izmjenu težine kao ključne komponente hodanja te tako pomaže pacijentima što prirodnije i stabilnije hodati. Jednostavni i inovativni dizajn na principu automatskog senzornog praćenja pacijenata, omogućuje pacijentima sigurnost pri hodu i bez straha s prikazom ključnih rezultata o svakom napretku pacijenta putem USB sticka. Na ovaj način pacijentima s posljedicama moždanog udara, traumatskim ozljedama mozga, s dijagnozom paraplegije, cerebralne paralize, multiple skleroze, spinalnom mišićnom atrofijom, kao i kod slabosti mišića zbog nedostatka pokretljivosti i dr.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.