HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija hoda
0
uređaj u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija hoda
Andago

Andago je uređaj koji osigurava stabilnost i sigurnost pri hodu, kvalitetu držanja te oslobađa strah od slobodnog hoda. Uz puno vježbe i truda može pacijenta udaljiti od drugih pomagala za hodanje u njegovoj rutini.

Jedan je od najsigurnijih robotskih uređaja za intenzivan trening hoda te je najveća potpora u završnoj fazi rehabilitacije pacijenata s deficitom hoda uzrokovanim raznim neurološkim, ortopedskim ili kardiovaskularnim oštećenjima. Pacijenti u uspravnom položaju i bez pomoći ruku, u mogućnosti su trenirati s punim ekstenzijama i ravnotežom u kuku kao potpora tjelesnoj težini pacijenata. Sve navedeno pozitivno utječe na životni ritam pacijenata.

Andago omogućuje pravilnu bočnu izmjenu težine kao ključne komponente hodanja te tako pomaže pacijentima što prirodnije i stabilnije hodati. Jednostavni i inovativni dizajn na principu automatskog senzornog praćenja pacijenata, omogućuje pacijentima sigurnost pri hodu i bez straha s prikazom ključnih rezultata o svakom napretku pacijenta putem USB sticka. Na ovaj način pacijentima s posljedicama moždanog udara, traumatskim ozljedama mozga, s dijagnozom paraplegije, cerebralne paralize, multiple skleroze, spinalnom mišićnom atrofijom, kao i kod slabosti mišića zbog nedostatka pokretljivosti i dr.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!