HR
Zašto GLARTH koncept?

Dugogodišnjim iskustvom na brojnim uspješno rehabilitiranim pacijentima, tim stručnjaka Poliklinike Glavić kreirao je jedinstven GLARTH protokol liječenja pacijenata.

GLARTH protokol je jedinstven u neurorehabilitaciji koji objedinjuje robosku terapiju s metodama konvencionalne terapije koje su individualno kreirane ovisno o dobi pacijenta, dijagnozi, medicinskom i općem stanju stanju u kliničkoj slici te zajednički dogovorenom cilju neurorehabilitacijskog ciklusa koji je usuglašen između članova medicinskog tima te pacijenta i njegove rodbine.

U GLARTH metodu utkano je stručno dugogodišnje znanje i iskustvo svih naših liječnika i terapeuta,  koje je obogaćeno raznim dodatnim usavršavanjima putem tečajeva, radionica i seminara, te robotika kao najinovativniji pristup u liječenju i rehabilitaciji koja je nadopunjena iznimnom strašću i željom Poliklinike Glavić da zajedno sa svojim pacijentima pomiče granice mogućeg.

Ovaj unikatan i inovativan koncept donosi puno brži i učinkovitiji napredak u rehabilitaciji za razliku od klasične terapije. Terapije se odvijaju na zanimljiv način uz vodstvo glavnog terapeuta te interaktivne igre koje dodatno motiviraju pacijenta.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Madridu.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije. Prve konzultacije su besplatne!