HR
POVRATAK NA GLARTH rehabilitacija ruku
0
uređaja u poliklinikama
0
odrađenih terapija
GLARTH rehabilitacija ruku
Amadeo

Robot koji ostvaruje odlične rezultate, a kod pacijenata u vrlo kratkom vremenu pomiče granice mogućeg te vraća funkciju prstiju i finu motoriku šake.

Robotski uređaj za ruke i prste trenutno je najinovativniji i najbolji robotski uređaj u neurorehabilitaciji robotikom za rehabilitaciju prstiju i ruke. Motivacija tijekom terapije jednako je bitna kao i prsti i ruke za svakodnevni život. Bez obzira radi li se o odrasloj osobi ili djetetu, amadeo izaziva terapeutsku ambiciju sofisticiranom robotikom i razigranim pristupom, a vizualizira i najmanje uspjehe u svim fazama rehabilitacije.

Vrhunski dizajn uz inovativni softverski sustav TYROS koristi terapijske igrice i realni bio-feedback čime motivira pacijenta stvarajući osjećaj postignuća. Namijenjen je za sve faze neurorehabilitacije prstiju kod djece i odraslih s neurološkim i ortopedskim ograničenjima. Ostvaruje odlične rezultate te kod pacijenata u vrlo kratkom vremenu pomiče granice mogućeg.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.