HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Sve usluge

Našim pacijentima, koji tijekom rehabilitacije borave u Poliklinici Zagreb ili Dubrovnik nudimo sljedeće usluge:

Putovanja

Preuzimamo potpuno organiziranje putovanja od bilo kojeg odredišta do Zagreba ili Dubrovnika uključujući avionske karte,te  druga prijevozna sredstva. Također, pružamo sanitetski prijevoz  nepokretnih osoba i teško pokretnih osoba uz stručni medicinski nadzor te po potrebi i liječnički nadzor.

Suradnje s osiguravajućim društvima na nacionalnoj i međunarodnoj razini

Korektnom poslovnom suradnjom trudimo se zadovoljiti sve potrebe pacijenata, što je najbolji dokaz njihova dugogodišnja lojalnost i sve veći broj novih pacijenata, kojim stojimo na raspolaganju i kod pripreme i obrađivanja potrebne dokumentacije za osiguravajuće društvo na nacionalnoj I međunarodnoj razini.

Smještaja

Naša Poliklinika pacijentima nudi mogućnost smještaja u vrhunski opremljenim hotelskim sobama i smještajnim kapacitetima, od kojih su neki prilagođeni invalidnim osobama, po povlaštenim i individualno kreiranim cijenama koji najbolje odgovaraju potrebama i preferencijama pacijenata. Svi naši smještajni kapaciteti sadrže kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak, spavaće sobe i sanitarne prostore. Smještaj je u potpunosti opremljen te je osiguran bežičnim internetom (WIFI) i kablovskom televizijom.

Liječničkih pregleda

Pacijentima nudimo sve na jednom mjestu, tako i kvalitetnu zdravstvenu uslugu s individualnim pristupom, organiziramo sve vrste liječničkih pregleda koji im zatrebaju za vrijeme boravka u našoj Poliklinici.

Provođenje slobodnog vremena i rekreacija

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena tijekom rehabilitacije je iznimno važno stoga se Poliklinika stavlja na raspolaganje kod organizacije slobodnog vremena pacijenata I njihove obitelji. Od rezervacija restorana, putovanja za vikend, obilaska muzeja, kazališta, kina, posjeti kulturnim znamenitostima, rekreacija itd.

Molba za podnošenje zahtjeva za vizu

Uz ostale usluge Poliklinika nudi mogućnost preuzimanje potpune organizacije za dobivanje vize. Ukoliko je netko od potencijalnih pacijenata izvan EU, te planira doći u neku od naših Poliklinika na rehabilitaciju, naše osoblje će preuzeti sve potrebne radnje za dobivanje vize.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.