HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

COVID-19

Poliklinika Glavić je od samog početka pandemije Covid19 virusom poduzela sve mjere kako bi svojim pacijentima i osoblju osigurala sigurno okruženje po najvišim epidemiološkim standardima.

Kao zdravstvena ustanova Poliklinika Glavić prati svakodnevne obavijesti Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti u vezi koronavirusa u Hrvatskoj, Svjetske zdravstvene organizacije te Hrvatskog stožera za civilnu zaštit kako bi sve mjere proveli pravovremeno i adekvatno.

Kako bi minorizirali mogućnost infekcije u našim rehabilitacijskim centrima svi zaposlenici obavljaju redovna testiranja na Covid19 virus.

Osim navedenog, kao odgovor na pandemiju COVID-19 i kako bi osigurali da su uspostavljeni svi odgovarajući zdravstveni, sigurnosni i higijenski uvjeti za nastavak poslovanja, a da tijekom boravka svi pacijenti budu opušteni i sigurni, Poliklinika Glavić sve interne postupke i mjere predostrožnosti provodi u skladu sa zahtjevima.

Mjere uključuju:

🚻 Osiguran razmak od 1,5m između pacijenata na terapijama te u čekaonicama kako bi se omogućio odgovarajući prostor za socijalno distanciranje.

🌡 Svim pacijentima kao i zaposlenicima, prilikom svakog ulaska u Polikliniku provjerava se tjelesna temperatura uz obavezno ispunjavanje epidemioloških upitnika.

😷 Korištenje zaštitne opreme tijekom interakcije s pacijentima je obavezno (osoblje recepcije, medicinsko osoblje, fizioterapeuti, osoblje održavanja). Za sve pacijente osigurali smo dovoljan broj zaštitnih maski.

🧾 Svi pacijenti prije ulaska u terapiju robotske rehabilitacije obavljaju testiranje na COVID-19.

🧴 Stalci za dezinfekciju ruku nalaze se u svim prostorijama i na kontaktnim mjestima.

🧹 Svakodnevno se provodi povećana učestalost čišćenja i dezinfekcije zajedničkih prostorija, opreme i podova u skladu s preporukama svjetskih zdravstvenih organizacija WHO i ECDC (uključujući ordinacije, radne sobe za terapije, dizala, hodnike, toalete itd.)

⭕️ Ograničena je uporaba dizala (dizalo koriste samo slabo pokreni pacijenti i invalidi) te se provodi česta dezinfekcija upravljačke ploče dizala kao i rukohvata i stubišta.


‼️ Gore navedene mjere ažurirat će se u skladu s promjenama u situaciji COVID-19 i u skladu sa smjernicama Vlade RH.

Poliklinika Glavić pomno prati razvoj situacije te je spremna uvesti sve nove mjere koje su potrebne kako bi svi pacijenti i zaposlenici bili sigurni te maksimalno zaštičeni.

Svi zaposlenici upoznati su sa svim propisanim procedurama i educirani da pacijentima pruže sve potrebne informacije.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.