Da li je istina da u Split dolazi najbolji Lokomat u Hrvatskoj? DA! S ponosom predstavljamo da je naša Poliklinika postala bogatija za najmoderniji robotski uređaj za rehabilitaciju hoda na svijetu - LOKOMAT Pro FreeD za rehabilitaciju hoda kod odraslih i djece, koji na području cijele Hrvatske možete pronaći upravo u našoj Poliklinici u Splitu!

Jako dugo su trajale pripreme za ovaj veliki projekt, jer smo u baš u splitskom robotskom centru odlučili dovesti najbolju generaciju Lokomata, za kojeg smatramo da će biti korak bliže ka ostvarenju naše vizije - Poliklinike Glavić u Splitu kao prestižnog robotskog centra!

Što je FreeD modul te po čemu se razlikuje od ostalih Lokomata?
Aktivacija zdjelice kroz rotaciju i pomak u stranu ključna je značajka normalnog ljudskog hoda. Uređaj Lokomat s novim modulom FreeD sinonim je za slobodno kretanje zdjelice čime se omogućavaju navedene karakteristike. Pacijentu pruža slobodu kretanju uz bolji osjećaj prijenosa težine te aktivaciju oslabljene muskulature koja ima važnu ulogu u uspostavi normalnog ljudskog hoda.

Koje su najčešće bolesti i stanja koje su indicirane za robotsku neurorehabilitaciju?
- Moždani udar
- Traumatska ozljeda mozga
- Cerebralna paraliza
- Ozljeda kralježnične moždine
- Multipla skleroza
- Parkinsonova bolest
- Neuropatije
- Spinalna mišićna atrofija
- Ostali motorički deficiti uzrokovani neurološkom bolešću
- …

Zbog želje da svim pacijentima osiguramo mogućnost upoznavanja s ovakvom vrstom rehabilitacije, odlučili smo svim zainteresiranima pokloniti BESPLATNU procjenu za robotsku neurorehabilitaciju uz probni termin na Lokomat Pro FreeD uređaju.

Ljubazno molimo sve pacijente koji se odluče za besplatnu procjenu robotske neurorehabilitacije da pošalju svoju medicinsku dokumentaciju na navedeni e-mail do 31.03.2022., nakon čega će pacijenti imati mogućnost odraditi probni termin na Lokomat Pro FreeD uređaju, na dan 01.04.2022., do popunjavanja termina.
Naručiti se možete putem naše e-mail adrese neuro@poliklinika-glavic.hr ili nas nazvati na naš telefon +385 91 602 2336.