Nakon dugogodišnjeg rada, iskustva te pozicioniranja robotske neurorehabilitacije u sam vrh svjetske medicine te značajnijim i stalnim ulaganjem u naše osoblje i medicinsku opremu, napravili smo veliki iskorak te dosadašnje poslovanje preselili u novu, vlastitu zgradu sa smještajem u centru Zagreba u ulici Marijana Derenčina 3.

U posebno osmišljenom ambijentu nove zgrade prema potrebama naših pacijenata, te uz stručnost i toplinu naših zaposlenika, nastavljamo pružati vrhunsku rehabilitaciju. Upravo iz tog razloga, u sklopu nove Poliklinike odlučili smo dio zgrade prenamijeniti u 8 potpuno opremljenih i prilagođenih smještajnih jedinica. Na ovaj način smo pacijentima smanjene pokretljivosti pokušali osigurati što jednostavniji i ugodniji boravak za vrijeme rehabilitacije.

Smještajnim kapacitetom smo željeli, osim udobnosti I praktičnosti, osigurati I što je moguće veću zdravstvenu zaštitu te izolaciju od COVID-19 pandemije pružajući našim pacijentima mogućnost boravka I vježbanja u istoj zgradi.

Ovim putem želimo izraziti zahvalnost svakom našem djelatniku na nesebičnom trudu kao i pacijentima na povjerenju koje imaju u cijeli naš tim zbog čega smo se i odlučili na ovaj velik poslovan korak.

Veselimo se svakom vašem posjetu u našem novom prostoru, na novoj adresi za nadu i samostalniji život.