HR
Novi robotski uređaj u Poliklinici Glavić!
Ekso NR je nova generacija uređaja za ispravno stajanje i samostalan hod, osmišljen kako bi pomogao svladati ponovno učenje ispravnog stajanja i hodanja kod brojnih neuroloških i ortopedskih oštećenja, posebice nakon pretrpljenog moždanog udara i spinalnih ozljeda!
Prvi LOKOMAT Pro FreeD najnovija generacija - U POLIKLINICI GLAVIĆ SPLIT
Da li je istina da u Split dolazi najbolji Lokomat u Hrvatskoj? DA! S ponosom predstavljamo da je naša Poliklinika postala bogatija za najmoderniji robotski uređaj za rehabilitaciju hoda na svijetu - LOKOMAT Pro FreeD za rehabilitaciju hoda kod odraslih i djece, koji na području cijele Hrvatske možete pronaći upravo u našoj Poliklinici u Splitu!
BESPLATNE KONZULTACIJE DJEČIJIH BOBATH TERAPEUTA
Ova mala nasmiješena lica na našim slikama su naši mali heroji koji svakodnevno marljivo rade na brojnim robotskim uređajima kako bi ostvarili svoj samostalan pokret. Uz svakodnevnu borbu, ništa im ne može skinuti osmijeh s lica i zato nam toliko prirastu srcu
RADIONICA SENZORNE INTEGRACIJE
Ovaj vikend je u Poliklinici Glavić Zagreb održana radionica iz Senzorne edukacije kod djece pod vodstvom Mihaele Grubišić DIAT instruktorice te Bobath i Maes terapeutice.
Iznimno nas veseli što je danas 7 naših fizioterapeuta završilo BOBATH tečaj
Iznimno nas veseli što je danas 7 naših fizioterapeuta završilo BOBATH tečaj pod vodstvom Doris Kutscher - Meurer, IBITA Basic i Advance međunarodne Bobath instruktorice, gdje je svoje bogato iskustvo stekla radeći s neurološkim pacijentima u Sveučilišnoj bolnici u Wurzburgu, rehabilitacijskom centru u Soltau te privatnim klinikama.
Više od mjesec dana borbe protiv COVID-19 infekcije na prvoj crti!
Odmah nakon početka covid 19 pandemije, nakon što smo dobili uvid u razmjere zaraze te pripreme koje je poduzeo krizni stožer Republike Hrvatske u suradnji s kriznim stožerom Dubrovačko neretvanske županije, ravnatelj dr.Joško Glavić nije ni trenutka dvojio te je bez mobilizacije dao na raspolaganje sve svoje medicinsko i ne medicinsko osoblje Poliklinike Glavić Zagreb, Poliklinike Glavić Dubrovnik kao i Ustanove Glavić uz dva tima sanitetskih vozila.
GLAVIC CLINIC GLOBAL UPOTPUNJEN NOVIM TIMOM ZA SVJETSKO ŠIRENJE
Joško Glavić, predsjednik Upravnog odbora i vlasnik dvaju neurorehabilitacijskih centara i jedan od lidera u svijetu neurorehabilitacije sa svojom desnom rukom i operativnom direktoricom Nikolinom Kurtelom, koja je dovela energiju u samu tvrtku, potrebnu za njezin uspjeh, uz petogodišnje iskustvo u osnivanju, vođenju i brendiranju Glavić neurorehabilitacijskih centara, dobivaju pojačanje u svom upravljačkom timu.
TIM POLIKLINIKE GLAVIĆ EDUCIRA FIZIOTERAPEUTE U TURSKOJ
Naš BOBATH fizioterapeut za djecu Mark Tomaj, pozvan je u Ankaru kako bi s terapeutima iz Turske podijelio svoje dugogodišnje iskustvo stečeno radom na robotskom uređaju C-mill, na više od 700 uspješno rehabilitiranih pacijenata u Poliklinici Glavić.
Fizioterapeutima Poliklinike Glavić predstavljen je SVJETSKI NOVITET - jedan od najnovijih robotskih uređaja za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta tijela – EksoUE, američke firme Ekso Bionics
Ovim predstavljanjem, Poliklinika Glavić među prvima je u svijetu imala priliku upoznati se s ovim inovativnim robotskim uređajem te mogućnostima koje se njime mogu pružiti pacijentima za još kvalitetniju rehabilitaciju. EksoUE robotski je uređaj namijenjen onima koji pate od paralize gornjih ekstremiteta tijela ili slabosti. Pruža mogućnost vršenja širokog spektra aktivnosti zbog svog jedinstvenog dizajna, bez obzira na položaj tijela: sjedeći, ležeći ili u kretnji.
POLIKLINIKA GLAVIĆ ŽARIŠTE INTERNACIONALNIH SUSRETA
U želji da svojim pacijentima omogući što kvalitetniji i brži oporavak te da svakim danom pomiče granice nemogućeg, u suradnji s vodećom svjetskom organizacijom za robotsku rehabilitaciju Hocoma, Poliklinika Glavić u svojim je prostorijama organizirala edukaciju za robotski uređaj C-Mill s ciljem dodatnog usavršavanja svojih fizioterapeuta.
DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE!
Zavidni rezultati liječenja Poliklinike Glavić uz pomoć robotske neurorehabilitacije, slijedeći individualno osmišljene programe terapija po GLARTH protokolu liječenja, zadivili su i stručnjake iz daleke Finske i Švedske.
HUMANITARNA AKCIJA - DARUJMO NADU U NOVI KORAK - objava
Kažu da ljubav i nada ispunjavaju dušu kao niti jedna druga stvar na svijetu, i upravo zato u ovo doba blagdanske čarolije uz poseban datum obilježavanja Svjetskog dana osoba s invaliditetom 3. prosinca, organizirali smo još jednu u nizu humanitarnih akcija s ciljem unošenja ljubavi i radosti u srca i domove pacijenata.
Posjet najvećem međunarodnom sajmu medicinske opreme "Medica"
Iznimno nam je drago što je još jednu godinu u nizu, stručan tim Poliklinike Glavić posjetio najveći međunarodni sajam medicinske opreme “Medica” u Dusseldorfu gdje je imao priliku razmijeniti iskustva s vodećim stručnjacima iz svijeta robotske rehabilitacije te vidjeti najnovije robotske uređaje, opremu i pomagala.
Predavanje Poliklinike Glavić u Ulcinju
U petak je u Ulcinju stručni tim Poliklinike Glavić, u organizaciji Udruge Korak u život, održao predavanje o GLARTH konceptu neurorehabilitacije robotikom.
Objavljen je popis kandidata koji su osvojili besplatno mjesto na osnovnom BOBATH tečaju
Jedan od koraka poticanja usavršavanja mladog, obrazovanog i stručnog kadra te zadržavanja istog u Hrvatskoj, bila je organizacija osnovnog Bobath tečaja gdje je Poliklinika Glavić odlučila od ukupno 12 mjesta predviđenih za svoje zaposlenike, pokloniti 5 besplatnih mjesta fizioterapeutima koji zbog objektivnih, obiteljskih i životnih razloga nisu bili u mogućnosti osigurati educiranje na nekom od vodećih fizioterapeutskih tečajeva.
Medicinski Centar Glavić organizira OSNOVNI BOBATH TEČAJ
Nakon uspješno održanih tečajeva iz Neurorazvojnog Bobatha i PNF koncepta, Medicinski Centar Glavić organizira OSNOVNI BOBATH TEČAJ pod vodstvom Doris Kutscher - Meurer, IBITA Basic i Advance međunarodne Bobath instruktorice, koja je svoja bogata i zavidna iskustva izgradila radeći s neurološkim pacijentima u Sveučilišnoj bolnici u Wurzburgu, rehabilitacijskom centru u Soltau te privatnim klinikama.
Počeo je Bobath Neurorazvojni tečaj za djecu
Nakon dugo vremena ponovno se održava veoma cijenjeni Bobath Neurorazvojni tečaj za djecu. Pod vodstvom poznate instruktorice Karoline Župetić, Bobath tečaj se po prvi put odvija u prostorijama Poliklinike Glavić. Po njegovom završetku ovi mladi ljudi bit će bogatiji u prenošenju znanja i iskustva u području neurorazvojne terapije, te u rukovanju, procjeni i vođenju djece s neurološkim oštećenjima.
Danas je stigao novi revolucionarni uređaj u Polikliniku Glavić!
Da idemo u korak sa svjetskom medicinom i rehabilitacijom, te svojim pacijentima omogućujmo neurorehabilitaciju na najsofisticiranijim aparatima, dokazuje i nabavka novog revolucionarnog uređaja namijenjenog za stimulaciju živčanog sustava pri čemu pacijent ima osjećaj kao da samostalno hoda ili pomiče ruku. Vibramoov je posljednji trend, a ujedno je najbolji uređaj za smanjivanje spazma, koji se može sigurno koristiti odmah po nastanku ozlijede zbog čega ne dolazi do deprogramiranja živčanih stanica.
Nova članica tima Poliklinike Glavić: Karolina Župetić, SI terapeut i NDT Bobath Tutor
Spojila nas je želja da pacijentima pružimo najbolje šanse za oporavak, strast da u tome ustrajemo koristeći suvremenu tehnologiju i znanja najvećih stručnjaka fizikalne terapije te nas je osvojila ljubav onih koji daju smisao našem svakodnevnom radu. Na ovom putovanju pridružila nam se Karolina Župetić​,SI terapeut i NDT Bobath Tutor. S iskustvom preko 30 godina rada u neurorazvojnoj terapiji, ponosni smo što ćemo zajedno i s našim pacijentima nastaviti pomicati granice. Za rezervacije termina rada s Karolinom, možete se javiti na infozg@poliklinika-glavic.hr i tel 01/646 8300
Ovo je priča malog Noe
Da je život pjesma svakodnevno nas podsjeća naš Noa Ivić, koji ni kroz terapiju ne propušta priliku da zapjeva neki od Grašinih hitova i pobijedi tako sve napore pred njim. :) Uz raspjevano raspoloženje i pozitivnu energiju svojih heroja - terapeuta, NAŠE ZLATO - Noa je uspio od inicijalnog dolaska u kolicima postići SAMOSTALNIJI HOD te vratiti funkcionalnost ruke na opće iznenađenje svojih bližnjih koji su, ohrabreni strelovitim napretkom svog prijatelja, pokrenuli hvalevrijednu akciju i utrku na kojoj će sudjelovati i naš tim. Više o akciji i napretku, pogledajte u prilogu RTL-ove emisije Potraga.
PNF TEČAJ PRVI PUT UZ SINIŠU POZNIĆA NA HRVATSKOM JEZIKU
Magistar fizioterapije Siniša Poznić održati PNF tečaj na hrvatskom jeziku za fizioterapeute. Tečaj PNF 1+ PNF2 održat će se u Poliklinici Glavić, na adresi Radnička cesta 54, Zagreb od 21. do 25. studenog 2017. godine. Drugi tečaj održat će se od 17. do 21. siječnja 2018. godine.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.