HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

2015.
Prvi Armeo Spring

Poliklinika doživljava svoj veliki uzlet posebnim iskorakom iz klasičnog okvira liječenja neuroloških bolesnika uvođenjem neurorehabilitacije na najsofisticiranijim robotima današnjice. Daljnjim razvojem neurologije i fizikalne terapije, Poliklinika Glavić osniva neurorehabilitacijski odjel kupnjom Armeo Spring - uređaja za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta od ramenog obruča do šake.

2016.
Prvi Lokomat u Hrvatskoj

Zbog izvanrednih rezultata rehabilitacije na robotskim uređajima, kao logičan slijed, Poliklinika nabavlja krunu neurorehabilitacije - Lokomat - tehnološki najnaprednijeg robotskog uređaja na svijetu za rehabilitaciju donjih ekstremiteta i poboljšanja hoda. Osim Lokomata, Poliklinika Glavić je proširila svoju ponudu te pacijentima omogućila rehabilitaciju cijelog tijela nabavkom preostalih robotskih uređaja poput Amadea, Pabla, Myra, Tyma i dr.

travanj, 2017.
Referentni centar jugoistočne Europe

Kao lider robotske neurorehabilitacije u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi, 2017. godine, Poliklinika Glavić je daljnjim slijedom širenja svog opsega rada otvorila Polikliniku Glavić za neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te prvi neurorehabilitacijski centar robotikom u samom centru Zagreba. To je ujedno i referentni centar robotikom u Jugoistočnoj Europi.

srpanj, 2017.
Drugi i treći Lokomat

Zbog velikog interesa i izvanrednih medicinskih napredaka pacijenata, Poliklinika Glavić Zagreb kupila je još dva robotska uređaja – Lokomata te upotpunila svoju ponudu rehabilitacije cijelog tijela.

listopad, 2018.
Referentni Centar EMEA regije

Poliklinika Glavić proglašena Referentnim centrom za EMEA regiju od strane najveće svjetske firme robotske rehabilitacije Hocoma te je proširila veličinu svoje Poliklinike na 1000m2. Postati Referentni centar na području cijele Europe, Bliskog istoka i Afrike s pridruženom cijelom Ruskom federacijom i Indijom, odnosno biti Referentni centar na području koje pokriva 136 zemalja svijeta i u kojima živi oko 4 milijarde stanovništva za svaku zdravstvenu ustanovu na svijetu je najveće priznanje stručnost i doprinosu razvoja svjetske medicine.

listopad, 2018.
Prvi Ekso-GT u Hrvatskoj

Ekso GT za ispravno hodanje i samostalan hod, prvi u Hrvatskoj i to u Poliklinici Glavić! Unutar zagrebačkog centra u sobi za rehabilitaciju pridružio se jedinstveni svjetski pionir na području robotskih uređaja – Ekso GT, a koji pomaže svladati ponovno učenje ispravnog stajanja i hodanja kod brojnih neuroloških i ortopedskih oštećenja posebice nakon pretrpljenog moždanog udara i spinalnih ozljeda.

studeni, 2018.
Prvi C-Mill u Hrvatskoj

U Polikliniku Glavić stigao je uređaj C-MILL - "KRALJ" robotike za usavršavanje hoda simulacijom realne okoline i jedini takav uređaj u Hrvatskoj. Nakon dolaska C-MILL uređaja u Polikliniku Glavić, Hrvatska je postala jedna od rijetkih zemalja u svijetu čiji se pacijenti imaju priliku rehabilitirati na ovom jedinstvenom uređaju. Kruna rehabilitacije hoda je upravo hod u realnom okruženju pa je tako i ovaj uređaj kruna naša sva 23 robotska i virtual reality rehabilitacijska uređaja koje posjedujemo u našim Poliklinikama.

2019.
GLARTHnet

Upoznajte GLARTHnet – jedinstvenu e-platformu za optimiziaciju i kvalitetan rad Poliklinike te praćenje pacijenata. Poliklinika Glavić postala je bogatija za GLARTHnet - jedinstveni, integrirani sustav i informacijska platforma za upravljanje poslovnim procesima , sadržajem i dokumentacijom unutar organizacije. Namijena platforme je uspostava učinkovitog elektroničkog poslovanja unutar cijele organizacije, te efikasne komunikacije s pacijentima pa i korisnicima i poslovnim partnerima. GLARTHnet je o sveobuhvatan digitalni alat, koji je napravljen s ciljem pružanja korisnicima informacija iz područja rada Poliklinike, uz to program pacijentima nudi informacije o terapijama, uvid u njihove nalaze te samo praćanje pacijenata. Ponosni smo što je pacijentima dostupna najmodernija tehnologija koju upotrebljavaju i svjetski stručnjaci, satus koji Poliklinika danas uvažava, prvenstveno ima zahvaljujući znanju i posvećenosti specijalista i fizioterapeuta koji su osposobljeni za sve vrste problematike vezane uz neurorehabilitaciju.

2020.
Poliklinika Glavić preselila u vlastitu zgradu na novoj lokaciji u centru Zagreba!

Nakon dugogodišnjeg rada, iskustva te pozicioniranja robotske neurorehabilitacije u sam vrh svjetske medicine te značajnijim i stalnim ulaganjem u naše osoblje i medicinsku opremu, napravili smo veliki iskorak te dosadašnje poslovanje preselili u novu, vlastitu zgradu sa smještajem u centru Zagreba u ulici Marijana Derenčina 3. Ovim putem želimo izraziti zahvalnost svakom našem djelatniku na nesebičnom trudu kao i pacijentima na povjerenju koje imaju u cijeli naš tim zbog čega smo se i odlučili na ovaj velik poslovan korak. Veselimo se svakom vašem posjetu u našem novom prostoru, na novoj adresi za nadu i samostalniji život.

2021.
GLARTHapp

GLARTHapp je o sveobuhvatan digitalni alat, koji je napravljen s ciljem pružanja korisnicima informacija iz područja rada Poliklinike, uz to aplikacija pacijentima nudi informacije o terapijama, uvid u njihove nalaze te samo praćanje pacijenata. Korištenjem ovakve platforme vjerujemo da će našim pacijentima ali i zaposlenicima na jedan suveren i jednostavan način pružiti korisne informacije, a korisnicima same aplikacije pružiti informacije o radu Poliklinike ali I brojne druge pogodnosti. Projektu smo pristupali individualno s ciljem da udovoljimo svim željama i potrebama naših pacijenata, korisnika i zaposlenika. Prilikom razvoja koristili smo najmodernije tehnologije, pratili svjetske trendove i pazili da poštujemo sve standarde. Poliklinika Glavić od samog početka teži biti u korak s vremenom i novim tehnologijama, kako s robotskim uređajima tako i s jedinstvenom e-platformom GLARTHappom.

Početak
Budućnost

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!