HR
2015.
Početak robotske neurorehabilitacije u RH - Dubrovnik

Poliklinika doživljava svoj veliki uzlet posebnim iskorakom iz klasičnog okvira liječenja neuroloških bolesnika uvođenjem neurorehabilitacije na najsofisticiranijim robotima današnjice. Daljnjim razvojem neurologije i fizikalne terapije, Poliklinika Glavić Dubrovnik osniva neurorehabilitacijski odjel kupnjom Armeo Spring - uređaja za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta od ramenog obruča do šake.

2016.
Prvi Lokomat u Hrvatskoj

Zbog izvanrednih rezultata rehabilitacije na robotskim uređajima, kao logičan slijed, Poliklinika nabavlja krunu neurorehabilitacije - Lokomat - tehnološki najnaprednijeg robotskog uređaja na svijetu za rehabilitaciju donjih ekstremiteta i poboljšanja hoda. Osim Lokomata, Poliklinika Glavić je proširila svoju ponudu pacijentima te im omogućila rehabilitaciju cijelog tijela; tako što je kupila ostale robotske uređaje kao Amadeo, Pablo, Myro, Tymeo i ostale.

travanj, 2017.
2. Lokomat- Poliklinika Glavić Zagreb

Kao lider robotske neurorehabilitacije u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi, 2017. godine, Poliklinika Glavić je daljnjim slijedom širenja svog opsega rada otvorila Polikliniku Glavić za neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te prvi neurorehabilitacijski centar robotikom u samom centru Zagreba. To je ujedno i referentni centar robotikom u Jugoistočnoj Europi.

srpanj, 2017.
3. Lokomat

Zbog velikog interesa i izvanrednih medicinskih napredaka pacijenata, Poliklinika Glavić Zagreb kupila je još dva robotska uređaja – Lokomata te upotpunila svoju ponudu rehabilitacije cijelog tijela.

listopad, 2018.
Referentni Centar EMEA regije

Poliklinika Glavić proglašena Referentnim centrom za EMEA regiju od strane najveće svjetske firme robotske rehabilitacije Hocoma te je proširila veličinu svoje Poliklinike na 1000m2. Postati Referentni centar na području cijele Europe, Bliskog istoka i Afrike s pridruženom cijelom Ruskom federacijom i Indijom, odnosno biti Referentni centar na području koje pokriva 136 zemalja svijeta i u kojima živi oko 4 milijarde stanovništva za svaku zdravstvenu ustanovu na svijetu je najveće priznanje stručnost i doprinosu razvoja svjetske medicine.

listopad, 2018.
Prvi Ekso-GT u Hrvatskoj

Ekso GT za ispravno hodanje i samostalan hod, prvi u Hrvatskoj i to u Poliklinici Glavić! Unutar zagrebačkog centra u sobi za rehabilitaciju pridružio se jedinstveni svjetski pionir na području robotskih uređaja – Ekso GT, a koji pomaže svladati ponovno učenje ispravnog stajanja i hodanja kod brojnih neuroloških i ortopedskih oštećenja posebice nakon pretrpljenog moždanog udara i spinalnih ozljeda.

studeni, 2018.
Prvi C-Mill u Hrvatskoj

U Polikliniku Glavić stigao je uređaj C-MILL - "KRALJ" robotike za usavršavanje hoda simulacijom realne okoline i jedini takav uređaj u Hrvatskoj. Nakon dolaska C-MILL uređaja u Polikliniku Glavić, Hrvatska je postala jedna od rijetkih zemalja u svijetu čiji se pacijenti imaju priliku rehabilitirati na ovom jedinstvenom uređaju. Kruna rehabilitacije hoda je upravo hod u realnom okruženju pa je tako i ovaj uređaj kruna naša sva 23 robotska i virtual reality rehabilitacijska uređaja koje posjedujemo u našim Poliklinikama.

rujan, 2019.
Unikatni software - GLARTHnet!

Upoznajte GLARTHnet – jedinstvenu e-platformu za optimiziaciju i kvalitetan rad Poliklinike te praćenje pacijenata. Poliklinika Glavić postala je bogatija za GLARTHnet - jedinstveni, integrirani sustav i informacijska platforma za upravljanje poslovnim procesima , sadržajem i dokumentacijom unutar organizacije. Namijena platforme je uspostava učinkovitog elektroničkog poslovanja unutar cijele organizacije, te efikasne komunikacije s pacijentima pa i korisnicima i poslovnim partnerima. GLARTHnet je o sveobuhvatan digitalni alat, koji je napravljen s ciljem pružanja korisnicima informacija iz područja rada Poliklinike, uz to program pacijentima nudi informacije o terapijama, uvid u njihove nalaze te samo praćanje pacijenata. Ponosni smo što je pacijentima dostupna najmodernija tehnologija koju upotrebljavaju i svjetski stručnjaci, satus koji Poliklinika danas uvažava, prvenstveno ima zahvaljujući znanju i posvećenosti specijalista i fizioterapeuta koji su osposobljeni za sve vrste problematike vezane uz neurorehabilitaciju.

kolovoz, 2020.
Preseljenje u naše novo sjedište - u Zagrebu

Nakon dugogodišnjeg rada, iskustva te pozicioniranja robotske neurorehabilitacije u sam vrh svjetske medicine te značajnijim i stalnim ulaganjem u naše osoblje i medicinsku opremu, napravili smo veliki iskorak te dosadašnje poslovanje preselili u novu, vlastitu zgradu sa smještajem u centru Zagreba u ulici Marijana Derenčina 3. Ovim putem želimo izraziti zahvalnost svakom našem djelatniku na nesebičnom trudu kao i pacijentima na povjerenju koje imaju u cijeli naš tim zbog čega smo se i odlučili na ovaj velik poslovan korak. Veselimo se svakom vašem posjetu u našem novom prostoru, na novoj adresi za nadu i samostalniji život.

travanj, 2021.
Poliklinika Glavić Split

Osim preseljenja u novu zgradu u Zagrebu, kao još jedan uspjeh u izazovnom Covid-19 vremenu, Poliklinika Glavić broji početak rada svoje treće poliklinike u Hrvatskoj. U Splitskoj kući zdravlja, Poliklinika Glavić smjestila je dio svojih robotskih uređaja za cijelo tijelo te uz konvencionalnu fizikalnu terapiju provodi i radnu terapiju s odraslima i djecom.

lipanj, 2021
GLARTHapp

GLARTHapp je o sveobuhvatan digitalni alat, koji je napravljen s ciljem pružanja korisnicima informacija iz područja rada Poliklinike, uz to aplikacija pacijentima nudi informacije o terapijama, uvid u njihove nalaze te samo praćanje pacijenata. Korištenjem ovakve platforme vjerujemo da će našim pacijentima ali i zaposlenicima na jedan suveren i jednostavan način pružiti korisne informacije, a korisnicima same aplikacije pružiti informacije o radu Poliklinike ali I brojne druge pogodnosti. Projektu smo pristupali individualno s ciljem da udovoljimo svim željama i potrebama naših pacijenata, korisnika i zaposlenika. Prilikom razvoja koristili smo najmodernije tehnologije, pratili svjetske trendove i pazili da poštujemo sve standarde. Poliklinika Glavić od samog početka teži biti u korak s vremenom i novim tehnologijama, kako s robotskim uređajima tako i s jedinstvenom e-platformom GLARTHappom.

travanj, 2022.
Četvrti lokomat u Hrvatskoj

S ponosom predstavljamo da je naša Poliklinika postala bogatija za četvrti Lokomat i najsuvremeniji robotski uređaj za rehabilitaciju hoda na svijetu - LOKOMAT Pro FreeD, namijenjen odraslima i djeci. Uređaj se može pronaći u našoj najnovijoj i novootvorenoj Poliklinici u Splitu.

Početak
Budućnost

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.