HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Objavljen je popis kandidata koji su osvojili besplatno mjesto na osnovnom BOBATH tečaju
Jedan od koraka poticanja usavršavanja mladog, obrazovanog i stručnog kadra te zadržavanja istog u Hrvatskoj, bila je organizacija osnovnog Bobath tečaja gdje je Poliklinika Glavić odlučila od ukupno 12 mjesta predviđenih za svoje zaposlenike, pokloniti 5 besplatnih mjesta fizioterapeutima koji zbog objektivnih, obiteljskih i životnih razloga nisu bili u mogućnosti osigurati educiranje na nekom od vodećih fizioterapeutskih tečajeva.
Medicinski Centar Glavić organizira OSNOVNI BOBATH TEČAJ
Nakon uspješno održanih tečajeva iz Neurorazvojnog Bobatha i PNF koncepta, Medicinski Centar Glavić organizira OSNOVNI BOBATH TEČAJ pod vodstvom Doris Kutscher - Meurer, IBITA Basic i Advance međunarodne Bobath instruktorice, koja je svoja bogata i zavidna iskustva izgradila radeći s neurološkim pacijentima u Sveučilišnoj bolnici u Wurzburgu, rehabilitacijskom centru u Soltau te privatnim klinikama.
Počeo je Bobath Neurorazvojni tečaj za djecu
Nakon dugo vremena ponovno se održava veoma cijenjeni Bobath Neurorazvojni tečaj za djecu. Pod vodstvom poznate instruktorice Karoline Župetić, Bobath tečaj se po prvi put odvija u prostorijama Poliklinike Glavić. Po njegovom završetku ovi mladi ljudi bit će bogatiji u prenošenju znanja i iskustva u području neurorazvojne terapije, te u rukovanju, procjeni i vođenju djece s neurološkim oštećenjima.
Danas je stigao novi revolucionarni uređaj u Polikliniku Glavić!
Da idemo u korak sa svjetskom medicinom i rehabilitacijom, te svojim pacijentima omogućujmo neurorehabilitaciju na najsofisticiranijim aparatima, dokazuje i nabavka novog revolucionarnog uređaja namijenjenog za stimulaciju živčanog sustava pri čemu pacijent ima osjećaj kao da samostalno hoda ili pomiče ruku. Vibramoov je posljednji trend, a ujedno je najbolji uređaj za smanjivanje spazma, koji se može sigurno koristiti odmah po nastanku ozlijede zbog čega ne dolazi do deprogramiranja živčanih stanica.
Nova članica tima Poliklinike Glavić: Karolina Župetić, SI terapeut i NDT Bobath Tutor
Spojila nas je želja da pacijentima pružimo najbolje šanse za oporavak, strast da u tome ustrajemo koristeći suvremenu tehnologiju i znanja najvećih stručnjaka fizikalne terapije te nas je osvojila ljubav onih koji daju smisao našem svakodnevnom radu. Na ovom putovanju pridružila nam se Karolina Župetić​,SI terapeut i NDT Bobath Tutor. S iskustvom preko 30 godina rada u neurorazvojnoj terapiji, ponosni smo što ćemo zajedno i s našim pacijentima nastaviti pomicati granice. Za rezervacije termina rada s Karolinom, možete se javiti na infozg@poliklinika-glavic.hr i tel 01/646 8300
Ovo je priča malog Noe
Da je život pjesma svakodnevno nas podsjeća naš Noa Ivić, koji ni kroz terapiju ne propušta priliku da zapjeva neki od Grašinih hitova i pobijedi tako sve napore pred njim. :) Uz raspjevano raspoloženje i pozitivnu energiju svojih heroja - terapeuta, NAŠE ZLATO - Noa je uspio od inicijalnog dolaska u kolicima postići SAMOSTALNIJI HOD te vratiti funkcionalnost ruke na opće iznenađenje svojih bližnjih koji su, ohrabreni strelovitim napretkom svog prijatelja, pokrenuli hvalevrijednu akciju i utrku na kojoj će sudjelovati i naš tim. Više o akciji i napretkom, pogledajte u prilogu RTL-ove emisije Potraga.
PNF TEČAJ PRVI PUT UZ SINIŠU POZNIĆA NA HRVATSKOM JEZIKU
Magistar fizioterapije Siniša Poznić održati PNF tečaj na hrvatskom jeziku za fizioterapeute. Tečaj PNF 1+ PNF2 održat će se u Poliklinici Glavić, na adresi Radnička cesta 54, Zagreb od 21. do 25. studenog 2017. godine. Drugi tečaj održat će se od 17. do 21. siječnja 2018. godine.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije