HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Misija i vizija
Misija i vizija

Praćenjem najnovijih trendova liječenja i postavljanjem novih standarda modernog pristupa medicini i odnosa prema pacijentima te značajnijim i stalnim ulaganjem u naše osoblje, medicinsku opremu i najmoćnije sredstvo u neurorehabilitaciji - robotiku, nastojimo zajedno rasti zadovoljstvom uz pacijenta te tako napredovati još dinamičnije nego do sada.

Naša vizija je biti sinonim za kvalitetu usluge i zadovoljstvo pacijentu u liječenju u privatnom zdravstvenom sustavu te neurorehabilitacijski centar broj jedan u Europi.

POLITIKA POSLOVANJA POLIKLINIKE

Naša filozofija temelji se na uskoj povezanosti između pacijenata, liječnika i Poliklinike. U posebno osmišljenom ambijentu te uz stručnost i toplinu naših zaposlenika, spremni smo pružiti najbolju moguću njegu našim pacijentima.

Shvaćajući važnost stručnosti medicinskog osoblja okupili smo respektabilan tim liječnika specijalista koji prateći svjetske trendove i stalno se usavršavajući doprinose sve jačoj poziciji naše poliklinike na tržištu medicinskih usluga.

Kvaliteta našeg rada zasniva se na ispunjavanju želja i očekivanja naših pacijenata u što većoj mjeri. Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo našeg osoblja, suradnju s vrhunskim stručnjacima te stalne edukacije i usavršavanje. Naša ambicija prelazi razinu ispunjavanja najosnovnijih kriterija kvalitete, već nastojimo doseći najviše standarde izvrsnosti.

Želja i strast Poliklinike Glavić su u nastojanju da svakom pacijentu pomogne obnoviti i održati zdravlje te na jednom mjestu pružiti vrhunsku medicinsku uslugu. Od prvog kontakta, preko konzultacija pa do samog pregleda i konačnog oporavka u našoj poliklinici na prvom je mjestu pacijent.

Preko 25 godina rada je iza nas. Čitavo vrijeme stremili smo prema jednom cilju: zadovoljnom pacijentu. Samo kada postignemo taj cilj znamo da smo ostvarili našu misiju i to nas tjera da želimo biti još bolji i ostvariti još veći napredak.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!