HR
Zašto GLARTH koncept?

Dugogodišnjim iskustvom na brojnim uspješno rehabilitiranim pacijentima, tim stručnjaka Poliklinike Glavić kreirao je jedinstven GLARTH protokol liječenja pacijenata.

GLARTH protokol je jedinstven spoj kombinacije neurorehabilitacijskih terapija, konvencionalnih i robotskih, individualno kreiranih odraslim pacijentima i djeci, ovisno o njihovom medicinskom stanju, kliničkoj slici, dijagnozi, kondiciji te zajednički dogovorenom cilju terapije u koordinaciji s pacijentom i rodbinom.

U GLARTH metodu utkano je stručno dugogodišnje znanje i iskustvo svih naših liječnika i fizioterapeuta, a koji imaju bogato znanje uz brojna dodatna usavršavanja na različitim tečajevima i seminarima, zatim robotika kao najinovativniji pristup u liječenju te iznimna želja i strast Poliklinike Glavić da zajedno sa svojim pacijentima pomiče granice mogućeg.

GLARTH protokol je također individualno prilagođen pacijentu uz posebne metode i koncept ovisno o stadiju rehabilitacije od uvodnog, standardnog, intenzivnog te održavajućeg, a obuhvaća rehabilitaciju cijelog tijela odraslih i djece.

Ovaj unikatan i inovativan koncept donosi puno brži i učinkovitiji napredak u rehabilitaciji za razliku od klasične terapije, dok su terapije odvijaju na zanimljiv način uz vodstvo glavnog terapeuta te interaktivne igre koje dodatno motiviraju pacijenta za pokretom.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.