HR
Što je robotika?

Robotika u medicini namijenjena je za liječenje širokog spektra patoloških stanja, od razvijanja jednostavnih motornih obrazaca, kognitivnog treninga, do kompleksnih aktivnosti poput hoda.

Iako je robotika relativno slabo zastupljen i nepoznat pojam u liječenju i rehabilitaciji, u praksi bilježi odlične rezultate, a svi su robotski uređaji dizajnirani za ciljano liječenje/rehabilitaciju.

Upravo ususret suvremenoj medicini i praćenju najnovijih tehnoloških trendova, a s ciljem da svaki pacijent dobije mogućnost za što bržim i trajnijim oporavkom, Poliklinika Glavić kao jedini Referentni centar za neurorehabilitaciju robotikom za jugoistočnu Europu i referentni centar EMEA regije svojim pacijentima nudi individualan vid liječenja i rehabilitacije uz više od 30 najsofisticiranija robotska uređaja i bogat stručan kadar.

U našim poliklinikama, robotika uz kombinaciju klasične fizikalne terapije donosi odlične rezultate u oporavku svakog našeg pacijenta. Zašto robotika? Kada se, primjerice, radi samo klasična fizikalna terapija i ista se prekine, organizam se počne zapuštati i ekstremitet se vrati skoro na početak problema. Kod neurorehabilitacije uz pomoć robotike, zbog neuroplastičnosti mozga nema povratka unazad, već funkcije koje su se vratile takve i ostanu, jer se ne radi na periferiji, na ekstremitetu, već na mozgu. I onda nema koraka unatrag.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.