HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Što je robotika?

Robotika u medicini namijenjena je za liječenje širokog spektra patoloških stanja, od razvijanja jednostavnih motornih obrazaca, kognitivnog treninga, do kompleksnih aktivnosti poput hoda.

Iako je robotika relativno slabo zastupljen i nepoznat pojam u liječenju i rehabilitaciji, u praksi bilježi odlične rezultate, a svi su robotski uređaji dizajnirani za ciljano liječenje/rehabilitaciju.

Upravo ususret suvremenoj medicini i praćenju najnovijih tehnoloških trendova, a s ciljem da svaki pacijent dobije mogućnost za što bržim i trajnijim oporavkom, Poliklinika Glavić kao jedini Referentni centar za neurorehabilitaciju robotikom za jugoistočnu Europu i referentni centar EMEA regije svojim pacijentima nudi individualan vid liječenja i rehabilitacije uz više od 30 najsofisticiranija robotska uređaja i bogat stručan kadar.

U našim poliklinikama, robotika uz kombinaciju klasične fizikalne terapije donosi odlične rezultate u oporavku svakog našeg pacijenta. Zašto robotika? Kada se, primjerice, radi samo klasična fizikalna terapija i ista se prekine, organizam se počne zapuštati i ekstremitet se vrati skoro na početak problema. Kod neurorehabilitacije uz pomoć robotike, zbog neuroplastičnosti mozga nema povratka unazad, već funkcije koje su se vratile takve i ostanu, jer se ne radi na periferiji, na ekstremitetu, već na mozgu. I onda nema koraka unatrag.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!