HR
1. VAŠE DIJAGNOZE
2. ZONE TERAPIJE
3. VAŠI PODACI
Upit za oporavak
Pomogli smo napraviti 50 000 284 nemogućih koraka. Započnimo Vaš oporavak prvim korakom.
Koje su Vaše dijagnoze?
Upit za oporavak
Odaberite zone Vaše terapije.
Upit za oporavak
Unesite svoje osobne podatke

Povijest bolesti*

* podržani tip dokumenta Word, Excel, PDF, JPEG

Na koji način robotika radi?

Razina oporavka pacijenta nakon raznih neuroloških bolesti i ozljeda ovisna je o što većoj aktivaciji neuroplastičnosti mozga.

Neuroplastičnost mozga je sposobnost mozga da se, kao odgovor na oštećenje, stalno mijenja i reorganizira, stvara nove živčane stanice i uspostavlja nove veze između postojećih. Na taj način okolne živčane stanice preuzimaju funkciju oštećenih, dovodeći do boljeg oporavka pacijenta. Najbolji način na koji se aktivira neuroplastičnost je pomoću treninga visokog intenziteta.

Neurorehabilitacija robotikom omogućava učinkovit i motivirajući trening visokog intenziteta i učestalosti te potiče neuroplastičnost puno snažnije od klasičnog pristupa rehabilitaciji.

Neurorehabilitacija ima najvažniju ulogu u ovom procesu jer, potičući reorganizaciju živčanog sustava, omogućuje da pacijent vrati funkcionalnost tijela što je moguće više.
Uz kombinaciju intenzivnih vježbi i ponavljanja koju omogućuje robotska rehabilitacija, pacijent dokazano ostvaruje senzacionalne rezultate u poboljšanju cjelokupnog zdravstvenog stanja, jer potiče moždane aktivnosti i zapravo vježba mozak.

Kod neurorehabilitacije, zbog neuroplastičnosti mozga, nema povratka unazad, već funkcije koje su se vratile takve i ostanu, s obzirom na to da se ne radi na periferiji, na ekstremitetu, već na mozgu. Stoga neće biti koraka unatrag.
Neurorehabilitacija robotikom omogućuje našim pacijentima brži oporavak, brži povratak samostalnom životu, doprinosi motivaciji pacijenata za napretkom, kako prilikom rehabilitacije tako i u svakodnevnom životu.
Neurorehabilitacija robotikom pomiče granice mogućeg.

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Poliklinika Glavić otvara svoja vrata u Splitu - Splitska kuća zdravlja.

Naručite se na prvi pregled kod naših stručnjaka ili početak robotske neurorehabilitacije!