HR
Velikim trudom do malih samostalnih koraka!
Cerebralna paraliza koja je kao posljedicu našoj četverogodišnjoj Anastasiji ostavila nemogućnost samostalnog hoda te poteškoća s finom motorikom ruku, pretvorila je našu nježnu smjehuljicu u malog borca.
Uspjeh ne dolazi sam po sebi, za njega se valja BORITI!
Ova misao bila je Tei i njezinoj obitelji vodilja u ovim mjesecima koji su bili iza nje. Majka dvoje djece koja se iznenada susrela s teškom dijagnozom Tetraplegia C4 AIS D, nakon koje su joj liječnici davali minimalne šanse za samostalan hod, odlučila je dokazati svima da nisu u pravu!
#PointOfChange #PoliklinikaGlavic #polyclinicglavic #glavicclinicgroup #rehabilitacijatrupa #rehabilitacija #rehabilitacijaruku #rehabiltacijahoda #robotika #lokomat #glarth
Zahvaljujući robotskim uređajima za rehabilitaciju hoda, rehabilitaciju ruku i rehabilitaciju trupa, Nikolina sada može napraviti svoje prve SKROMNE korake!
“Ondje gdje nema nikakve borbe, ne može biti niti pobjede!” - Toga je itekako bila svjesna Nikolina, šestogodišnja djevojčica s cerebralnom paralizom koja svojom upornošću i svojim radom postigla ono o čemu je nekad mogla samo zamišljati.
#robotika #neurorehabilitacija #rehabilitacija #PointOfChange #PoliklinikaGlavic #glarth #lokomat #glavicclinicgroup #rehabiltacijahoda #rehabilitacijaruku #rehabilitacijatrupa #polyclinicglavic
„Zajedno pomičemo granice nemogućeg i postižemo bolji HOD uz robotsku rehabilitaciju“
Snažna želja da s djetetom poslije dolaska na svijet bude sve u redu je uobičajeno očekivanje. Ali kada smo suočeni s nemogućnošću djeteta da živi ˝punim plućima˝ to naše važno očekivanje ostaje neostvareno. Tek onda postajemo bespomoćni.
#GLARTH #rehabilitacija #PointOfChange #robotika #lokomat #PoliklinikaGlavic #rehabilitacijaruku #rehabilitacijatrupa #rehabiltacijahoda #poly #glavicclinicgroup
Omiljena novinarka s Radio Dalmacije ustala je iz kolica, ali njena bitka se sad nastavlja: Pomozite mi, želim raditi, a ne biti invalid!
Pomakla sam palac! Znala sam, znala u srcu oduvijek da je odgovor u Dubrovniku. Puzala bih dovde da mi dr. Glavić ovo nije poklonio. Puzala! Jer sam znala intuitivno da ću tu to učiniti i jesam, Bogu hvala. Iz pete sam povukla impuls i putuje! Ne znam za sebe od sreće.
#neurorehabilitacija #GLARTH #hod #rehabilitacija #PointOfChange #robotika #lokomat #PoliklinikaGlavic #rehabilitacijaruku #rehabilitacijatrupa #rehabiltacijahoda #polyclinicglavic #glavicclinicgroup
Slavili smo zbog pomaka u rukama, a živimo za dan kad će Leo ustati...'
Pred mladićem Leom stajali su snovi i planovi... Skok u more promijenio mu je život zauvijek, kao i život cijele obitelji. Ostao je nepokretan. Prije dva mjeseca dobili su novu nadu, Leo je krenuo na robotsku neurorehabilitaciju.
#neurorehabilitacija #GLARTH #hod #rehabilitacija #PointOfChange #robotika #lokomat #PoliklinikaGlavic #polyclinicglavic #glavicclinicgroup #rehabilitacijaruku #rehabilitacijatrupa #rehabiltacijahoda

Hocoma referentni centar
robotske rehabilitacije EMEA regije

Glavic regions

Prijavom na newsletter ostvarujete pravo na besplatne konzultacije kod našeg stručnog osoblja!

Prijavite se na naš Newsletter i pravovremeno saznajte sve informacije o novostima, novim uređajima, humanitarnim akcijama i brojim drugim događajima vezanim uz Polikliniku Glavić.

Molimo Vas da upišete vaš e-mail kako biste na njega dobivali sve potrebne informacije. Odjaviti se možete bilo kada.

Madrid clinic image
Un concepto único en neurorrehabilitacion robótica llega a Madrid
Primera Consulta Gratis*

* Durante la cita podrás conocer a nuestros expertos, que evaluarán tu historial para sugerir el dispositivo que mejor se adecúe a tu caso y hagas una sesión de prueba gratuita.